Selecteer een pagina

Studentenwerk

uitzendbureau Ambacht

Op zoek naar studentenwerk? Een studenten bijbaan is geliefd in Delft, Den Haag en Rotterdam. Liever een gesprek of  wil je vrijblijvend inschrijven? Klik dan op de knop

inschrijven

Ben je student en woon je in Delft, Den Haag of Rotterdam? Meld je dan nu aan voor studentenwerk. Veel bedrijven in deze bedrijven zijn continue op zoek naar studenten zoals jij. 

Als student sta je op je eigen voeten. Je leent geld van de staat. Maar ja, studeren is niet goedkoop. Dus voor je het weet bouw je een gigantische schuld op. Een schuld die je na je studie wee in 15 jaar moet terug betalen. 

Studentenwerk heeft als voordeel dat het parttime is. Je bepaalt zelf hoeveel uren per week je wilt werken. Tijdens je werk ontmoet je andere mensen. Verdien je lekker en kun je weer zonder schuldgevoelens een avondje uit. En last but not least verzet je je gedachten. 

Is een studenten bijbaan iets voor jou, maar vind je moeilijk om iets te vinden. Schrijf je dan snel in. Vertel ons wat voor soort werk je op zoek bent. Wij vertellen of dit haalbaar is.

[jobs]

Niets Gevonden?

Veel studenten bijbanen worden vervuld door studenten die al staan ingeschreven.

Wil jij ook een studenten bijbaan? Schrijf je dan nu in.